Informasjon til deg som lurer på å bli medlem


Årsabonnement

Abonnementet er på 1 år og går fra dato til dato. Du vil få utdelt en brikke som er din personlige brikke. Du kan ikke dele abonnementet eller brikken med noen andre. Mister du brikken, må du si ifra.
Når abonnementet går ut, leverer du enten inn brikken eller betaler inn nytt årsbeløp. I begge tilfeller, må du sende beskjed til treningssenteret.


 


Prøveabonnement

Abonnementet varer i en måned fra dato til dato. Ønsker du fortsette å trene etter prøvemåneden er slutt, må du kjøpe årsabonnement. Prisen du betaler for prøveabonnementet, inngår ikke i årsabonnement hvis du kjøper det etter endt prøveabonnement.


Regler ved Iveland Idrettslags treningssenter

ALLE som trener må bruke innesko.

Det er knagger og benker ute i gangen, hvor du kan henge fra deg og bytte utesko til innesko, før du går inn på treningsrommene. 

 

Rydd opp etter deg!

Sett manualer på plass, og rydd det du har brukt før du forlater treningssenteret. Husk antibac på apparatene!

Garderobe 

Vi har en garderobe med dusj, toalett og bokser som man kan låse med hengelås. Hengelås må man stå for selv. Etterlat deg dusjen i ok tilstand. Vi har inne vaskepersonale hver uke.

Virker ikke brikken?Har du betalt og har aktivt medlemskap? 
Brikken sperres når abonnementet ditt er utløpt. 

Da ønsker vi at du leverer brikken i en konvolutt i kassen på Joker Åkle.

Har du aktiv medlemskap, men kommer deg fortsatt ikke inn, kan du ringe følgende telefonnummer og få de til å åpne døren for deg. 
(Minner om regelen om at det IKKE er lov å slippe inn andre på din brikke)