Iveland Idrettslag

Nyheter om Berge-jentene

Emilie Berge fra Iveland IL gikk helt til topps i lengde-konkurransen fredag kveld.

I nest siste omgang fikk hun fullklaff og forbedret sin egen personlig rekord med hele 11 cm til 5,83 meter. Dette sikret henne gull under helgens junior-NM i Byrkjelo, og sikret samtidig plass på landslaget til nordisk mesterskap i Finland siste helga i august.

Det er veldig gøy at jeg får sjansen i nordisk. Et av målene jeg satte før sesongen var å komme dit enten i hekk eller lengde, forteller hun til Fædrelandsvennen.
I Finland er målsettingen å prestere best mulig, og forhåpentligvis sette ny personlig rekord.  Hun forteller videre at hun er veldig fornøyd med sin egen utvikling i år.

Emilie fikk også med seg NM-bronse på 100 meter hekk.

Favorittgrenen til Emilie Berge er mangekamp, men på grunn av en skade i ankelen tidligere i år har hun ikke kunnet prioritere dette i år.

Vi gratulerer med NM gull og plass på landslaget!

Emilie og Mai Brit Berge har var på Veidekkelekene på Lillehammer

Der ble det satt mange gode resultater:

Emilie:
Lengde. 5,72m, ny pers, ble nr 2 i klassen (18-19 år)
200m.   25,74sek, ny pers , ble nr 4 i klassen
100m.    12,64sek, ny pers , 5 beste tid
100m hekk.  bommet på hekken og fullførte ikke.
Spyd.      31,16m, dette var vel ikke helt klaff!!!

Mai Brit:
Lengde. 5.48m,  2plass i senior
Tresteg. 12,43m, ny pers. Vant senior klassen!
100m hekk. 14,67sek, ny pers, 3 plass i senior
100m.     12,90sek, Holdt til en b-finale 13 beste tid.

Dette var en kjempe god helg for de!!!

Emilie Berge fra Iveland idrettslag ble nummer 4 under helgens mangekamp i Stockholm.

En positiv mangekamp-konkurranse for Emilie med noen gode høydepunkt og et par uheldige omstendigheter...

Poengsummen ble 4894, en forbedring på ca 300 poeng fra fjoråret. Ny personlig rekord i høyde med 1,66 meter er veldig bra. I lengde ble det solide 5,55 meter.
Hun var veldig uheldig på sin 800 meter. Hun løp veldig bra og satt ny personlig rekord, men så virket ikke tidtakningen... Nytt løp måtte til, men tiden ble ikke den samme. Vindforholdene gjorde hekkeøvelsen utfordrende. Emilie var ikke helt fornøyd med resultatene i kule og spyd.

I år satser Emilie Berge mot både norsk jr. og nordisk mesterskap. Slik som det ser ut nå kan hun også klare kravet til EM U-20 som er 5100 poeng.

Om to uker blir det NM i Nittedal.