Iveland Idrettslag

Styret i Iveland Idrettslag

Styret består av representanter fra våre aktivitetsgrupper, samt leder, nestleder og kasserer. Styret prøver å møtes en gang i måneden.
Er det noe du lurer på, send oss gjerne en mail.

Styret i Iveland Idrettslag

Arnulf Bærheim

Stilling Leder

Om Har vært aktiv i friidrett i sine yngre dager (for lenge sida), og er nå en engasjert leder som trår til der det trengs. En mann som får ting gjort, selv om han helst kjører 10 under fartsgrensen!

Jørg Eivind Mykjåland

Stilling Nesteleder

Om En god gammel engasjert og klok oljearbeider som er en god støttespiller til lederen. Flink til å koke kaffe.

Møyfrid Oustorp

Stilling Kasserer og rep. for treningssenteret

Rune Fossli

Stilling Rep for skigruppa

Om En ja-mann som har laaaaaang fartstid i idrettslaget. Kjører flotte skiløyper hver vinter, og en utmerket Handymandy på treningssenteret.

Eirin Thomassen

Stilling Rep. for Tabata og Idrettsskolen

Om En kul dame med bein i nesa, og et herlig vesen som vi spår en god fremtid i Idrettslaget.

Torstein Bærheim

Stilling Rep. for friidrett

Om En aktiv friidrettsmann i mange år. Har full kontroll og en god mann!

Frode Jokelid

Stilling Rep. for fotballgruppa

Om En trofast mann med gode lederegenskaper. Selv om han har flyttet til Evje, er hjertet hans fortsatt her i Iveland. En populær mann blant fotballungene...og kanskje mødrene deres? ;)