Iveland Idrettslag


Treningstider for Idrettsskolen

Hver onsdag kl.17.30-18.30

Vi følger skolens ferier og det blir ingen trening i ferier.

For full oversikt over halvårets plan, trykk deg videre på bildet under, så kan du skrive ut oversikten og henge opp, hvis du ikke har mottatt den på en av treningene.

 
Siste nytt fra Idrettsskolen
 
Oversikt over høsten 2015

Sommeravslutning for Idrettsskolen

Onsdag 27.mai var det sommeravslutning for Idrettsskolen! 
Vi hadde en kjempegod avslutning med "Fisken i det røde hav" der både stor og liten gruppe var med. Deretter fortsatte vi med premier, diplomer&medaljer fra DnB Idrettsleker. Til slutt fikk alle barna frukt og Voss vann!

I år har vi hatt 84 barn innom! Det er helt fantastisk! 
Takk til alle som sender barna sine til oss hver onsdag!

Vi som holder på med Idrettsskolen er utrolig takknemlige for oppmøtet, tilliten dere viser oss og oppmuntringene vi får!


Se noen tilbakeblikk fra Idrettsskolen  14/15 på filmen under her:


Idrettsskolen vant VOSS stipendet!

Mandag 20.april fikk vi besøk av ordfører Gro-Anita Mykjåland og sentrale personer fra Voss Water; Joe Bayern og Ken Gilbert fra USA, John Helge Austgulen (daglig leder Voss vann Vatnestrøm) og Siri Titlestad (Oslo kontoret). Disse overrakte oss VOSS stipendet på 25.000 kr.

Vi var mange barn og voksne som var på treningen, og ble vartet opp med frukt og selvfølgelig Voss-vann. En utrolig gøy trening og feiring!

Takk til alle som møtte opp og var sammen med oss den dagen! 

Her kan dere se bilder fra overrekkelsen.Onsdag 22.april flyttes til mandag 20.april
Neste onsdag 15.april går som vanlig, men uken etterpå blir treningen MANDAG 20.april. Samme tidspunkt, men altså mandag istedenfor onsdag i uke 17.
 
Vellykket båltur idag!
Det var en gøy og koselig tur bak hallen idag, med en flokk herlige barn og voksne. Først tok vi en runde med natursti før vi grilla pølser og koste oss.


Sponsorene til Idrettsskolen

Vi vil rette en stor takk til firmaene som var med å sponset de nye treningsdressene og trenings t-skjorta til Idrettsskolen! 


Bilde av dressene til Idrettsskolen

De nye treningsdressene er kommet!

Vi gleder oss utrolig masse til vi skal levere ut dressene på treningen onsdag 4.mars!! De er så fine og vi er utrolig takknemlig for alle våre sponsorer, som gjør det mulig for oss å selge så gode og fine kvalitetsdresser til en billig penge, slik at alle kan ha mulighet for å kjøpe den. Vi har fått 66 dresser, så vi er kjempefornøyde med den store responsen på dette! 

Vi skal få lagt ut bilder av dressen så for t som mulig.
Fakta om Idrettsskolen

Vi har 2 forskjellige grupper:

Liten gruppe som er for de som går siste året i barnehagen og frem tom 2.klasse.

Stor gruppe som er for de som går i 3.klasse og frem til man er 12 år.

Vi er 13 ledere som er fordelt på disse to gruppene.

Hva er en idrettsskole?


En idrettsskole er et variert aktivitetstilbud hvor barn til og med det året de fyller 12 år, får prøve seg i flere idretter og i flere miljøer, feks i sal, i skog og mark, på snø og is eller i vann. Det legges vekt på å utvkle en god grunnmotorikk gjennom lek og aktivieteter tilpasset barnas utviklingsnivå.

If er hovedsamarbeidspartner med NIVs idrettsskoler.

Ønsker du mer informasjon om hva en idrettsskole har som mål -  les mer her....